- today
- label Recepty se šafránem
- favorite 0 liky
- remove_red_eye 1266 zobrazení
Jak vařit se šafránem?
Pro plnou intenzitu barvy, chuti i vůně šafrán rozdrťte v moždíři, rozmíchejte jej podle plánovaného použití v troše horké vody, mléka, oleje, či rozpuštěného másla a nechte alespoň 15 minut uležet. Není nutno dále vařit.
Pro pravidelnou porci šafránové inspirace sledujte náš Instagram @prodejsafranu.
Související produkty
Cibulky šafránu, vel. XL, 3 ks - šafrán (krokus)...
Tři cibulky šafránu (krokusu) setého, vel. obvodu 10-11 cm (XL). Z každé takto velké...
59 Kč
Íránský šafrán Bunch, 2 g, sklizeň 2020
Tradiční svazek celých čnělek íránského šafránu preferovaný samotnými farmáři. Tento...
349 Kč