- today
- label Recepty se šafránem
- favorite 0 liky
- remove_red_eye 1194 zobrazení
Jak vařit se šafránem?
Pro plnou intenzitu barvy, chuti i vůně šafrán rozdrťte v moždíři, rozmíchejte jej podle plánovaného použití v troše horké vody, mléka, oleje, či rozpuštěného másla a nechte alespoň 15 minut uležet. Není nutno dále vařit.
Pro pravidelnou porci šafránové inspirace sledujte náš Instagram @prodejsafranu.
Související produkty
![Šafrán (krokus) setý (Crocus sativus) - cibulky šafránu, 3 ks, vel. XL](https://prodejsafranu.cz/161-home_default/cibulky-safranu-vel-xl-safran-krokus-sety-crocus-sativus-3-ks.jpg)
Cibulky šafránu, vel. XL, 3 ks - šafrán (krokus)...
Tři cibulky šafránu (krokusu) setého, vel. obvodu 10-11 cm (XL). Z každé takto velké...
59 Kč
![Íránský šafrán Bunch, 2 g, sklizeň 2019](https://prodejsafranu.cz/128-home_default/iransky-safran-bunch-2-g.jpg)
Íránský šafrán Bunch, 2 g, sklizeň 2020
Tradiční svazek celých čnělek íránského šafránu preferovaný samotnými farmáři. Tento...
349 Kč